China Beschikbare Vape-Peul fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Chi Xinyu

Telefoonnummer : 15904400421

Free call
Chinalight (Shenzhen) Import&Export Co.,Ltd.

Chinalight (Shenzhen) Import&Export Corp., Ltd.

  • Chinalight (Shenzhen) Import&Export Co.,Ltd.
  • Chinalight (Shenzhen) Import&Export Co.,Ltd.
Bedrijf Details:
Grote Markt: Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Importeur, Exporteur
Merken: HAA Aantal werknemers: 1~1000
Jaarlijkse omzet: 50000000-100000000 Opgericht Jaar: 1995
Export pct: 80% - 90%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Profiel

 

    GENERTEC werd gevonden in 1998. Het is een belangrijk staatsbedrijf dat direct door de centrale overheid wordt beheerd. GENERTEC is een gevorderde een een onroerende goederen materiaalfabrikant, een internationale techniekcontractant, een farmaceutische productie en leverancier, de technische dienst en adviseur en een bouw.

 

    Op 22,2019 juli, was GENERTEC No.485 top 500 in Wereld en op 1 september, was GENERTEC No.51 top 500 in Chinees. In 2020, werd GENERTEC geselecteerd in SASAC van de lijst van de Raad van de Staat van „demonstratieondernemingen voor wetenschap en technologiehervorming“.

 

    Zhongqing Shenzhen Import&Export Corp., Ltd werd gevonden in 1995.It is een secundaire tak van GENERTEC die gehouden controlerende rente door Chinalight is (eerste niveautak van GENERTEC).

 

    Werkingsgebied van zaken: de invoer en de uitvoerhandel, interne handel, materiële levering en de op de markt brengende industrie (exclusief staat-gespecialiseerde goederen), in het groot huishuur, schoonheidsmiddelen, bouwmaterialen en kunsten (exclusief ivoor en zijn producten) en kleinhandel, technische ontwikkeling van medische apparaten en levering, grondstoffen voor klasse 1 medisch apparaat, schoenen, GLB, handschoenen, desinfectieproduct, drug sundries, de medische uitrustingen het in het groot van de arbeidsbescherming toestel en en kleinhandel, nieuwe energieproducten in het groot en kleinhandel (nieuwe energievoertuigen, ebike, emotorbike, digitale voeding, elektrohulpmiddel, digitaal meubilair, slimme wearables).

 

    Wij hebben 80000+-cliënten rond de wereld en onze producten 95%-handel behandelen (levensonderhoud, mijnbouw, luchtvaart, medische behandeling, nieuwe energie, graan en olie, metaal grondstof, document, enz.

 

    Word kern strategische partners en creeer een win-win vennootschap.

 

Geschiedenis
Dienst
Ons Team

Er zijn meer dan 1500 mensen in ons bedrijf en heel wat hoog-quailty beheerspersoneel en professionele productietechnici.

 

China Chinalight (Shenzhen) Import&Export Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in